Fijne zomer!

Stationskappen erop, langzaamverkeerbrug bijna open, stationsgebouw met ramen, fundering van de klokkentoren en roltrappen geplaatst. De Westtunnel, die in delen gebouwd wordt in Frisopark is bijna af. Medio 2024 wordt ie naar z’n plek gereden. De Westtunnel komt op ongeveer dezelfde plek als waar nu de reizigerstunnel zit en wordt onderdeel van het Pico Bello Pad. Er is hard gewerkt afgelopen maanden, we hadden veel geluk met het weer. We zijn dankbaar voor uw geduld, complimenten en soms kritische vragen (dat houdt ons scherp). 

We werken door in de zomer, maar wel met minder mensen. We werken vooral op en rondom de reizigerstunnel, het stationsgebouw op het werkterrein bij de Akulaan. We wensen u een fijne zomer en als u op vakantie gaat dan veel plezier!  

Na de bouwvak

Na de bouwvak gaan we in volle vaart door met de afronding van de reizigerstunnelen het stationsgebouw. We starten ook met het inrichten van het voorplein aan de zuidkant van het nieuwe station. Tot die tijd volgen even wat minder berichten op deze website. Heeft u een vraag? Die kunt u stellen via de BouwApp. U vindt de gratis app door te zoeken op Spoorzone Ede in uw app-store.