7 tot 10 juli geen treinen via station Ede-Wageningen

Tussen vrijdagochtend 7 juli en maandagochtend 10 juli rijden er geen treinen van en naar station Ede-Wageningen. NS en Connexxion zorgen voor vervangend busvervoer tussen station Driebergen-Zeis en station Arnhem.

Deze bussen vertrekken vanaf het Noordplein. Bij de bussen kunt u ook in-/uitchecken. Bekijk voor u gaat reizen de reisplanner en houd rekening met een langere reistijd. Maandagochtend 10 juli rijden de treinen weer volgens dienstregeling.

Wat gaan we doen?

In het weekend van vrijdag 7 tot maandag 10 juli worden de laatste 10 perronkappen ingehesen om de prachtige houten perronoverkapping compleet te maken. Omdat er dan met zware last boven het spoor wordt gehesen rijden er geen treinen vanaf vrijdag 7 juli 01:00 uur tot maandag 10 juli 05:00 uur.

Wat merkt u ervan?

Voor de werkzaamheden wordt gebruikgemaakt van kranen en staat de verlichting aan. Kortom, deze werkzaamheden geven overlast. We stellen de verlichting zo goed mogelijk af, zodat alleen de werkvakken worden verlicht. Maar we kunnen niet voorkomen dat omwonenden hinder ondervinden door licht en geluid. Onze excuses voor deze overlast. In dit weekend is geen afsluiting van de Klinkenbergerweg nodig.

Andere treinvrije weekenden

Dit is het laatste treinvrije weekend van 2023. In 2024 volgen nog een aantal treinvrije periodes voor onder andere de opening van het station en het inrijden van de Westtunnel. Zodra deze momenten bekend zijn passen we het overzicht aan.