25 & 26 november geen treinen via Station Ede-Wageningen

Op zaterdag 25 november en zondag 26 november rijden er geen treinen van en naar station Ede-Wageningen. NS en Connexxion zorgen voor vervangend busvervoer tussen station Driebergen-Zeist en station Arnhem Centraal, en tussen station Barneveld en station Ede-Wageningen. Deze bussen vertrekken vanaf het Noordplein. Bij de bussen kunt u ook in-/uitchecken. Bekijk voor u gaat reizen de reisplanner en houd rekening met een langere reistijd. Vanaf zondagmiddag 26 november om 17.30 uur rijden de treinen weer volgens dienstregeling.

Wat gaan we doen?

In het weekend van 25 en 26 november voeren we de laatste werkzaamheden aan de overkapping uit. Ook plaatsen we de definitieve bankjes op de perrons.

Wat merkt u ervan?

Voor de werkzaamheden wordt gebruikgemaakt van kranen en staat de verlichting aan. Kortom, deze werkzaamheden geven overlast. We stellen de verlichting zo goed mogelijk af, zodat alleen de werkvakken worden verlicht. Maar we kunnen niet voorkomen dat omwonenden hinder ondervinden door licht en geluid. Onze excuses voor deze overlast. In tegenstelling tot eerdere treinvrije periodes werken we deze keer niet in de nacht.

Nieuw station

Op 23 februari 2024 opent het nieuwe station Ede-Wageningen. U kunt dan eindelijk het nieuwe stationsgebouw, het busplein met de unieke toren en de nieuwe fietsenstalling bewonderen waar de afgelopen jaren hard aan is gewerkt. Hierna maken we de omgeving rondom het station af. Denk aan de fiets- en voetgangerstunnel en de parkeergarage. Meer informatie over de opening van het station volgt.

Andere treinvrije weekenden

Dit is het laatste treinvrije weekend van 2023. In 2024 volgen nog een aantal treinvrije periodes voor onder andere de opening van het station en het inrijden van de Westtunnel. Bekijk hiervoor ons overzicht van treinvrije periodes