Werkzaamheden Oude Bennekomseweg

In de Oude Bennekomseweg werken we vanaf 4 januari aan het vervangen van kabels en leidingen. De verwachting is dat deze werkzaamheden ongeveer drie maanden duren (onder voorbehoud van wijzigingen door bv. vorstperiodes).

De aannemer start met zijn werkzaamheden aan de westzijde van de straat. De stoep wordt eruit gehaald en een deel van de struiken wordt verwijderd. Nadat de werkzaamheden zijn afgerond worden er nieuwe struiken teruggeplaatst en de stoep hersteld. 

De komende jaren zijn er werkzaamheden op het Zuidplein vanwege het project Spoorzone. Met eigenaren van de kabels en leidingen is afgesproken dat zij direct andere vervangingswerkzaamheden in de buurt meenemen. Dit houdt in dat de kabels en leidingen die binnen enkele jaren vervangen moeten worden, nu meteen in het werk meegenomen worden.

Vragen?Uiteraard wordt alles in zijn werk gesteld om overlast van de werkzaamheden voor u zoveel mogelijk te beperken. Helaas is het niet te voorkomen dat u toch (geluids-)hinder ondervindt van de werkzaamheden, omdat deze dichtbij zullen plaatsvinden. Als u vragen heeft over de werkzaamheden, kunt u contact opnemen met Els Leibbrand via telefoonnummer (0318) 68 09 94 of een mail sturen naar spoorzone@ede.nl.