11 & 12 februari geen treinen via station Ede-Wageningen

In het weekend van 11 en 12 februari rijden er geen treinen van en naar station Ede-Wageningen. NS zorgt voor vervangend busvervoer tussen Driebergen-Zeist en Arnhem. Deze bussen vertrekken vanaf het Noordplein. Bij de bussen kunt u ook in/uitchecken, op de perrons is dit niet mogelijk.  Meer informatie over het vervangend vervoer vindt u via NS-reisplanner. Maandagochtend 13 februari rijden de treinen weer volgens dienstregeling.

Wat gaan we doen?

In het weekend van 11 en 12 februari werken we op en rond het spoor waardoor er geen treinen kunnen rijden. We starten met de bouw van de perronoverkapping. Hiervoor hijsen we kolommen vanaf het voorbouwterrein aan de Akulaan én vanaf de dr. Hartogsweg/Zuidplein naast perron 5 bij de groene fietsenstalling. De werkzaamheden starten zaterdagochtend 11 februari rond 01.00 uur en duren tot en met de maandagochtend 13 februari rond 05.00 uur. Maandagochtend 13 februari rijdt de trein weer volgens de dienstregeling.

Wat merkt u ervan?

Voor de werkzaamheden wordt gebruikgemaakt van kranen en staat de verlichting aan. Kortom, deze werkzaamheden geven overlast. We stellen de verlichting zo goed mogelijk af, zodat alleen de werkvakken worden verlicht. Maar we kunnen niet voorkomen dat omwonenden hinder ondervinden door licht en geluid. Onze excuses voor deze overlast.

Andere treinvrije weekenden

In de komende maanden werken we nog een paar weekenden op en rond het spoor waardoor er geen treinen kunnen rijden. Een overzicht van alle komende treinvrije periodes vindt u hier: Treinvrije periodes | Spoorzone-ede